пʼятниця, 5 червня 2015 р.

Закон "Про освіту" - чий краще - міністерський чи парламентський ?

У депутатів свій Закон "Про освіту"

05.06.2015 15:02
Комітет з питань освіти і науки Верховної Ради України всіл за профільним Міністерством 3 червня 2015 року представив для громадського обговорення свій проект Закону України "Про освіту".

Цей документ (дещо схожий на міністерський) готувала група з 10 осіб: Ігор Жиляєв, доктор економічних наук, професор НТУ «КПІ», Олександр Ляшенко, академік-секретар відділення середньої освіти НАПН України, Володимир Луговий, перший віце-президент НАПН України, Світлана Калашнікова, директор Інституту вищої освіти НАПН України, Віктор Огнев’юк, ректор Київського державного університету ім. Б.Грінченка,   Олександр Сич, радник Міністра освіти і науки України, Володимир Ковтунець, експерт Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні, Сергій Мельник, директор науково-дослідного інституту праці і соціальних відносин, Юрій Вітренко, кандидат економічних наук, зав. Відділом економіки вищої освіти Інституту вищої освіти НАПН України та Олена Козієвська, консультант Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки.  Також у розробці проекту закону брали участь 10 зарубіжних консультантів. Також в цьому процесі було задіяно більш як півсотні консультантів.

Текст законопроекту "Про освіту" розміщено за таким посиланням >>>.

Про текст проекту Закону "Про освіту", розробленого Міністерством освіти і науки України ми вже розповідали на нашому сайті


Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/u-deputativ-svij-zakon-pro-osvitu/
Створіть свій власний сайт безкоштовно: http://www.webnode.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар