понеділок, 1 червня 2015 р.

Чи вчасно вам платять зарплату?

Зарплати не підвищать, але виплатять вчасно скоротивши вчителів

01.06.2015 14:14
Міністр освіти і науки Сергій Квіт пообіцяв вже з 3 червня почнеться вчасна виплата заробітної плати вчителям, включаючі і відпускні. На засідання уряду він нагадав, що цього року середня освіта фінансується через субвенцію.
"Я хочу просто підтвердити, що всі виплати будуть зроблені вчасно. І відпускні вчителі будуть отримувати, починаючи з 3 червня, тобто ніяких затримок не буде", - запевнив міністр.
Однак, за його словами, у зв‘язку з тим, що фінансові відносини цього року виглядають інакше, ніж вони виглядали раніше, можливо, "є певна нервозність у областях".
Міністр звернувся до керівників регіонів пропрацювати це питання та забезпечити виплати вчителям вчасно і до відпустки.
Для цього додатково було виплачено  964,8 млн. грн., вже у травні замість виплати протягом літніх місяців.

Також Міністерство фінансів 2 та 11 червня перерахує на виплату освітянам подвійний розмір місячної субвенції загальним обсягом 6,6 млрд гривень.
В той же час розмова про підвищення зарплати освітянам припинена. Нагадаємо, що міністр освіти і науки Сергій Квіт під час брифінгу 5 вересня 2014 року заявив, що одним із першочергових завдань системи середньої освіти є збільшення зарплат вчителів.
А профспілки взагалі прогнозують, що в результаті реформ в 2015-2016 роках буде скрочено більше 100 тисяч педагогів, що складає пяту частину. 


Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/zarplati-ne-pidvishchat-ale-viplatyat-vchasno-skorotivshi-vchiteliv/
Створіть свій власний сайт безкоштовно: http://www.webnode.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар