понеділок, 22 вересня 2014 р.

Тренінг для освітян з прав людини

Освітяни можуть взяти участь у семінарі-тренінгу у сфері освіти для демократичного громадянства і прав людини

Webnode
22.09.2014 18:21
До уваги директорів, заступників директорів шкіл та вчителів.
30–31 жовтня 2014 року відбудеться семінар-тренінг у сфері освіти для демократичного громадянства і прав людини (ОДГ/ОПЛ) в місті Києві.
Його буде проводити департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України спільно з Європейським Центром Вергеланда (EWC, Осло) та Радою Європи.
Мета заходу – сприяти системним змінам в українській середній освіті через демократизацію шкільного врядування та активізацію участі молоді у житті школи і місцевої громади.
Відбір учасників тренінгу відбуватиметься на конкурсній основі.
Для проходження конкурсу необхідно заповнити заявку на адресу організаторів: post@theewc.org (з позначкою «Training in Ukraine»). 
Останній день прийому заявок – 30 вересня. Інформація про результати конкурсу буде надіслана лише переможцям до 10 жовтня 2014 року за вказаною у заявці електронною поштою.
Додаткова інформація – на сайті Європейського центру Вергеланда www.theewc.org.


Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/osv%d1%96tyani-mozhut-vzyati-uchast-u-sem%d1%96nar%d1%96-tren%d1%96ngu-u-sfer%d1%96-osv%d1%96ti-dlya-demokratichnogo-gromadyanstva-%d1%96-prav-lyudini-/
Створіть свій власний сайт безкоштовно: http://www.webnode.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар