неділя, 14 вересня 2014 р.

Отримайте подарунок до Дня вчителя

Перший всесвітній фотоконкурс
«Єднаймося заради якісної освіти»
До 19 вересня 2014 року Інтернаціонал Освіти (ІО) у рамках кампанії «Єднаймося заради якісної освіти» оголосив про проведення першого всесвітнього фотоконкурсу.
Реєстрація на сторінці у Фейбук: www.facebook.com/educationinternational?sk=app_7945889381
Фотографії на  конкурс повинні відображати визначальну роль вчительської праці, важливість засобів навчання, особливості організації навчального процесу.
Метою цього заходу є показати різні стилі викладання, умови навчання у різних куточках світу. Організатори конкурсу хочуть наголосити на важливості якісної освіти в усьому світі, а також на значущій ролі педагога, навчального середовища за допомогою фотографій, зроблених освітянами.
Найкращі роботи буде відібрано для виставки, що відбудеться одночасно із завершальними заходами кампанії «Єднаймося заради якісної освіти» та з нагоди Всесвітнього дня вчителя 5 жовтня у штаб-квартирі ІО в Брюсселі. Деякі фотографії увійдуть до фотоальбому, який буде передано Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну.
Деталі: www.ei-ie.org/en/

Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/m%d1%96zhnarodnij-fotokonkurs-pedagog%d1%96v-do-dnya-uchitelya/

Немає коментарів:

Дописати коментар