четвер, 16 липня 2015 р.

Основні предмети ЗНО випускники здадуть у травні 2016 року

ЗНО в 2016 році будуть здавати двічі: в березні і травні-червні

16.07.2015 17:28
У рішенні Колегії Міністерства освіти і науки України від 3 липня 2015 року оприлюднено терміни та порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації у 2016 році. 

Як і в цьому році ЗНО буде проводитись з таких навчальних предметів: української мови і літературиісторії Україниматематикибіологіїгеографіїфізикихіміїанглійської,іспанськоїнімецькоїросійськоїфранцузької мов.

Результати ЗНО з української мови і літератури, однієї з іноземних мов, а також із математики або історії України будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації за курс повної загальної освіти для всіх випускників загальноосвітніх та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації 2016 року.

Спочатку з 1 по 31 березня 2016 р. державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі ЗНО пройдуть випускники вищих навчальних закладів  І-ІІ рівнів акредитації. Потім випускники загальноосвітніх навчальних закладів з 16 по 31 травня складатимуть ДПА у формі ЗНО з трьох обовязкових предметів. Тобто, випускні будуть проходити у середині травня!? 
З 1 червня абітурієнти будутьскладати тести ЗНО з біології, географії, фізики, хімії та російської мови. Для цього буде відведено цілий місяць - до 30 червня. 


Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/zno-v-2016-rotsi-budut-zdavati-dvichi-v-berezni-i-travni-chervni/
Створіть свій власний сайт безкоштовно: http://www.webnode.com.ua

1 коментар:

  1. Дякую за інфу!
    А чи тут хтось готувався/готується до ЗНО - online.zno.ua/ ?

    ВідповістиВидалити