субота, 16 серпня 2014 р.

Підручники - на репозитарії

Репозитарій підручників запрацював!

15.08.2014 16:40
Останніми тижнями у Міністерстві освіти і науки у співпраці з Асоціацією книговидавців та книгорозповсюджувачів велась активна робота по створенню репозитарію цифрового навчального контенту від Центру освітніх комунікацій із розміщенням там шкільних підручників та розроблення нових процедур їх конкурсного відбору. 
І ось 15 серпня 2014 року, як повідомив заступник мінстра освіти і науик Павло Полянський, репозитарій підручників запрацював.
"Тепер маємо за два-три дні розмістити на ньому книги у вільному доступі".
Дійсно, всі бажаючі від тепер можуть вільно за адресою: http://uatest.lokando.com/  користуватись підручниками. Для завантаження, звичайно ж, необіхдно зареєструватись. 
На даний момент, в онлайн-доступі розміщені далеко не всі електронні версії підрусників. Поки вкладки електронного ресурсу передбачають лише доступ до навчальної літератури 1-9 класів. Окрім самих підручників представлені навчальні програми та  дидактичні матеріали. 
Також розміщено адаптовані текстові варіанти підручників для сліпих та слабозорих дітей.


Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/depozitar%d1%96j-p%d1%96druchnik%d1%96v-zapratsyuvav%21/

Немає коментарів:

Дописати коментар