пʼятниця, 11 липня 2014 р.

Особливості вступної кампанії - 2014

11 липня розпочалась вступна кампанія-2014

11.07.2014 13:06
Вступна кампанія цього року коротша, ніж зазвичай: приймальні комісії стартуватимуть з 11-го липня і закінчать роботу 24-го липня – для тих, хто буде здавати іспити та до 12 годин 1-го серпня – для тих, хто вступатиме за результатами ЗНО.
Подовжена вона лише для вступників із Донецької та Луганської областей - до 1 жовтня, включаючи подачу документів до 12 годин 15 вересня 2014 р. 
Вступники можуть подавати заяву про участь у конкурсному відборі до вищого навчального закладу в паперовій або в електронній формі. На інтернет-сайті дистанційної (в електронній формі) подачі заяв до вищих навчальних закладів за адресою http://ez.osvitavsim.org.ua відкрито реєстрацію заяв від вступників. Заяви, подані до вищих навчальних закладів дистанційно (в електронній формі), є рівноцінними паперовим заявам (поданим під час особистого відвідування вищого навчального закладу).
Заява в паперовій формі подається вступником особисто до приймальної комісії вищого навчального закладу.
Діючі правила вступу до вишів України дозволяють тобі подати документи за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, а також бакалавра, до 5-ти навчальних закладів одночасно. Та не більше ніж на три напрями підготовки (на три спеціальності) у кожному з них.  Загалом - на 15 напрямків. 
Заяви, подані на певний напрям підготовки (спеціальність) до одного вищого навчального закладу за різними формами навчання, вважаються фактом подання однієї заяви.
Інформування громадськості про ліцензований обсяг, обсяг державного замовлення, вартість навчання за напрямами (спеціальностями), хід подання заяв щодо вступу, рекомендування до зарахування та зарахування до вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації здійснюється інформаційними системами, в тому числі системою «Конкурс»http://www.vstup.info.
Міністерство освіти і науки повідомляє наступну інформацію: 
Телефон гарячої лінії "Вступна кампанія у професійно-технічних навчальних закладах" - (044) 279-16-56, 279-38-65


Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/a11-lipnya-rozpochalas-vstupna-kampan%d1%96ya-2014-/

Немає коментарів:

Дописати коментар