середа, 8 жовтня 2014 р.

Законопроект мінфіну не підтримав Уряд

Кабмін вже не хоче економити на педагогах?

Webnode
08.10.2014 16:48
Секретаріат Кабінету Міністрів України направив 7 жовтня 2014 р. обласним Управлінням (департаментам) освіти і науки та керівникам загальноосвітніх навчальних закладів Лист за № 13675/0/2-14, який підписав  Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак.
В ньому говориться, що "сумнозвісний" Закону України «Про удосконалення норм законів з метою забезпечення фінансово-економічної стабільності в Україні», який "спричинив негативний резонанс серед педагогічних працівників та науковців, Уряд не підтримав і цей документ офіційно не поданий на розгляд до Верховної Ради України".
Більш того, уряд вважає "неприпустимим забезпечення економії бюджетних коштів за рахунок зменшення розмірів надбавко і доплат, які установлені працівникам закладів і установ освіти".   
Також і Премєр-міністр 27 вересня 2014 р., звернувся до керівників  місцевих органів виконавчої влади "щодо недопущення необгрунтованого зменшення стимиулюючих виплат, надбавок і доплат, які стаановлюються у граничному розмірі". Однак, які відомо, процес пішов і більшість місцевих органів доплати зменшили

Детальніше тут: http://gritsenko-andrij-petrovich.webnode.com.ua/news/kabm%d1%96n-vzhe-ne-khoche-ekonomiti-na-pedagogakh-/
Створіть свій власний сайт безкоштовно: http://www.webnode.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар